Вълшебен трейлър на “Бъмбълби”!

Bee Fanmade Poster

Вълшебен трейлър на “Бъмбълби” излезе в Интернет тази сутрин. Той показа всичко това, което феновете на “Трансформърс” искаха – носталгично чувство, по-емоционална история, заряд между детската почуда от любимите роботи и познатия от филмите на Майкъл Бей чист екшън. Засега изглежда, че режисьорът Травис Найт е човекът, от който поредицата имаше нужда:

С това благините за феновете, които очакват “Бъмбълби” на 21-ви декември тази година, не свършват, тъй като в tumblr излезе и шестият епизод от поредицата “Power of the Primes”, в който Оувърлорд и Родимус, покварен от кръвта на Юникрон, нападат Мегатрон и Уиндблейд в епична битка, а Оптимус Праймъл взима съдбоносно решение… зрелищен екшън с моделите роботи от първото поколение (G1) – това, което феновете искаха! Дано това старание се отплати на “Хасбро”, които бяха позагубили доверието на взискателните почитатели на “Трансформърс” покрай по-грубия хумор във филмите на Бей и недотам успешните предишни сериали от “Prime Wars” – тази година наистина се стараят.

И понеже новините за “Трансформърс” в Цитаделата никога не стигат, съобщавам още, че в 19-тия епизод от анимето “Transformable Robo Shinkalion” имаше страхотна битка с черния трансформър, нападнал главните герои, в която този път дейно участие взе и белия робот влак, а в същото време аз напредвам и с още една подобна история – “Gyrozetter”, в която също има коли, ставащи на роботи, но пилотирани от млади пилоти. Затова продължавайте да следите сайта за най-интересното от световете на роботите под прикритие, а ако не сте фенове… sorry, guys. I just can’t help myself.

Transform and Roll Out!

bumblebee beginning

Тагове:  

Един коментар за Вълшебен трейлър на “Бъмбълби”!

  • Цитаделата  :

    […] от нови трейлъри не спира, като след “Бъмбълби“, “Смъртоносни машини” и “Хелоуин” в […]

Оставете отговор