Вълнуваща програма с мое участие за Панаира на книгата

strix 1star of doom front coverstrix part IV

Вълнуваща програма ни предстои на Коледния Панаир на Книгата, който започва във вторник и ще трае до другата неделя. Освен традиционните щандове на издателствата “Бард”, “Хермес”, “Ибис” и “Колибри”, “Егмонт” се завръщат, а ново участие записват симпатягите от “Иви Пет”, може би водещото издателство за българска фантастика днес! А аз, Александър Драганов, ще имам възможност да участвам в цели три събития!

Другият петък на 14-ти декември от 11:00ч на щанда на “Егмонт”, на четвъртия етаж, ще водя събитие за Пърси Джаксън, направено за по-малките фенове. На него ще има викторина с въпроси, литературно четене на откъс и награди за гостите. Запишете се за Панаира на книгата с “Егмонт” ТУК!

Събота на 15-ти декември от 14:00 до 16:00ч ще гостувам на щанда на издателство “Иви Пет” (номер 340) по случай излизането на новата ми книга, “Звездата на гибелта”, през октомври. Ако сте пропуснали премиерата и искате да си я вземете с автограф или просто държите да се видим, насреща съм! Запишете се за Панаира на книгата с “Иви Пет” ТУК!

Неделя на 16-ти декември, от 16:00ч, на сцената на Панаира на четвъртия етаж, ще водя премиерата на четвъртия том от фентъзи сборника “Сказанията на Стрикса”. Това е най-силната книга от излезлите досега и определено ще си струва. Очаквайте скоро ревюто й! Може да се присъедините към събитието ТУК!

Оставете отговор