Време е за трейлъри

suicide-squad-joker
Фестивалът “Комик-Кон” не разочарова феновете на популярното кино и тази година, като през изминалата нощ в Сан Диего бяха показани някои от най-интригуващите предстоящи филми за тази и следващата година.
Първото, което прави впечатление е това, че DC сякаш се изправят на крака след драматичната издънка, която беше “Батман срещу Супермен”. Първото доказателство, естествено, е в “Отряд самоубийци”.

Много добре направен трейлър със специфична атмосфера, чудесни изпълнения на Уил Смит и Джоуел Кинамън, секси Арлекин и Жокер, който загатва за силно присъствие.

“Лигата на справедливостта” също изглежда по-добре, най-вече заради силното присъствие на Джейсън Момоа /”Конан Варварина”/, който този път изкарва Аквамен на преден план. Езра Милър също прави добро впечатление като Флаш, мутрафонията на Батман е туширана при Бен Афлек и Жената чудо е почти поносима.

Този трейлър вече си е феминация пауър, но едно не може да се отрече на Гал Гадо, която играе Жената чудо – личи си, че е била израелски командос и бойните сцени й се получават естествено.

Прегледат на DC приключва с “Лего Батман”, който сякаш гарантира много смях и добро настроение. Като цяло всичките им трейлъри обаче са свежички и изглежда, че ще спрат самоубийствените напъни да имитират Крис Нолан, който просто си е гениален и трудно може да бъде копиран.
Какво друго освен комикси? Нов трейлър на “Хари Потър”, duh. “Фантастични зверове” изглежда все по-обещаващ и като че ли загатва за много екшън и чудовища във филма с Еди Редмейн, който влиза в ролята на Нют Скамандър.

Чудовище, при това огромно, виждаме и в трейлъра на новия филм за Кинг Конг, в който участват звездите Том Хидълстън и Самюел Джексън. Конг никога не е бил толкова огромен и е видимо, че го готвят за предстоящата битка с Годзила.

И за десерт, трейлър на “Крал Артур” от майстора Гай Ричи, с участието на чаровника Чарли Хънам. За този филм до вчера не знаех, но изглежда много забавен.

Благодарностите са тази новина трябва да са към нашия фен Адриан, който ми направи компилация в чата рано сутрин, докато аз сладко съм си спинкал 🙂

Оставете отговор