Време е за герои

Hero of the Year 21

Стигнахме и до наградата за Герой на годината, едно от емблематичните отличия в Цитаделата, което тази година ще отиде в Япония. Кой обаче ще бъде неговият притежател?


survey solutions

Музикалните идоли от Utapri бяха персонажите събрали най-много биографии през изминалата година, затова е нормално първата номинация да е за може би най-добрият изпълнител измежду тях, а именно Токия Ичиносе-сан. Харизматичен, елегантен, красив и направил верния избор между сигурността и мечтите си, сега той има шанса да запише името си в златния списък с шампиони на Цитаделата. Повече за него може да прочетете, като кликнете ТУК!

Още щом гледах оригиналната трилогия за Скитника Кеншин миналата Коледа ми стана ясно, че тя ще намери място в наградите ни. Тази увереност бе поразклатена след недотам сполучливите четвърта и пета част, но въпреки това приятелите от клуба ме убедиха, че не би било коректно да откажа номинация за Химура Батосай, легендарния убиец, превърнал се в мечоносеца Кеншин, изкупващ греховете си, борейки се със злото. Научете повече за него ТУК!

Третата номинация за годината остава за един млад спортист, а именно гимнастикът Шотару Футаба от Bakuten, който успя да се възползва от системата за баланс в номинациите и така се промъкна до участие в гласуване пред плувците от Free. Това обаче не означава, че не заслужава да се състезава за победата. Напротив. Макар да не е гениален талант, неговата обич към спорта, смелост дори пред сериозни контузии и вяра в приятелите го правят една от най-симпатичните кандидатури в категорията, която някога сме имали. Прочетете повече за него ТУК!

През миналата година великият Оптимус Прайм спечели категорията, слагайки край на една епоха за “Трансформърс” в Цитаделата. Кой ще започне избирате вие – до утре в 12:00 часа!

Оставете отговор