Владенията на краля на Аврора

В международния ден на книгата и авторското право съобщаваме новината, че тази събота, на 27-ми април, се очаква още едно интересно романтично фентъзи. Това е “Владенията на краля на Аврора”, книга втора от поредицата “Артефактите на Уранос” от писателката Ниша Дж. Тули.

Освободена от златните нокти на Краля на Слънцето, Лор открива, че е попаднала в ръцете на мрачния Надир – Принца на Аврора, син на нейния най-заклет враг. Похитителят ѝ е сигурен, че младата жена крие нещо и е готов на всичко, за да я накара да проговори. Но Лор знае по-добре от всеки друг стойността на пазената тайна – онази, която крие, откакто се помни. А моментът да я сподели още не е дошъл.

Лор и Надир неохотно се съюзяват, за да намерят изгубен артефакт, който съдържа в себе си както миналото на девойката, така и бъдещето ѝ. Тя не е сигурна дали може да се довери на мрачния принц, но знае едно – няма да позволи отново да бъде подмамена от лъжливи обещания.

Младата жена се е заклела да отмъсти на Краля на Аврора и тази клетва важи повече отвсякога. Скоро обаче Лор осъзнава, че бъдещето на континента може би е по-важно от мъстта за разбитото ѝ семейство…

Издава “Егмонт”.

Оставете отговор