Веселият Мадагаскар

merry madagascar

Резултатите от последните ни награди подсказаха, че е време да се върнем на ревютата за лъвчета и започваме с това чудесно коледно филмче, част от култовата анимационна поредица “Мадагаскар”.

Навечерието на Коледа е. Дядо Коледа лети в небето на святата нощ, за да зарадва добрите деца с подаръци. Да, но това фрустрира краля на лемурите Джулиян, който в ключовия момент моли за помощ заседналия в Мадагаскар лъв Алекс. Нашият лъвчо решава да помогне и така сваля от небето добрия старец, който катастрофира и получава амнезия от кокосов орех, паднал на главата му. Сега подаръците си стоят нераздедени, елените му се гледат на кръв със своите заклети врагове – пингвините и единствената надежда Коледата да бъде спасена е в Алекс и приятелите му. Ще успеят ли да обиколят къщите на добрите деца с шейната?

alex the lion merry madagascar

“Веселият Мадагаскар” е забавна и хубава коледна приказка, макар и доста кратичка – няма и половин час. Тя ни връща към обичаните познати герои и успява да разсмее, но както е характерно за тази поредица, надхвърля рамките на комедията и успява да стане трогателна и стопляща душата. Ако отминалите светли празници вече ви липсват и искате да си спомните уюта им – това е филмчето, идеално за целта!

Ревю на Александър Драганов

Оставете отговор