Венъм срещу Трандуил

Venom vs Thranduil

Стигнахме и до последния Дуел за 2019-та година, в който един срещу друг се изправят най-успешните ни участници за изминалите десет месеца, супер-антигероят Венъм от филмите на “Сони” по “Марвел” и кралят на елфите Трандуил от филмовата трилогия “Хобит” на Питър Джаксън, заснета по едноименния роман на Дж.Р.Р. Толкин. Двубой, който на пръв поглед изглежда странен, но се превърна в неизбежен заради резултатите на персонажите от началото на 2019-та.

Венъм започна годината с победа над Хищника, след което тушира Найтуинг от DC и разби Фреди Крюгер от “Кошмари на улица Елм”, преди да надвие вампира Алукард в първия полуфинал от Дуелите.

Трандуил се задъха в началото срещу Нощния крал от “Игра на тронове”, но после премаза Муртаг от “Наследството” и Драко Малфой от “Хари Потър”, преди да вземе епична победа срещу дракона Детуинг от втория полуфинал.

Сега един от двамата ще спечели титлата, но решението кой да е това не е мое, а ваше. Гласувайте във “Фейсбук” до утре в 12.30ч и изберете шампиона на Дуелите за 2019-та година!

Оставете отговор