Бъмбълби срещу Магнус Чейс – първи полуфинал

bumblechomagnus ita
И така, стигнахме до първия полуфинал в новия Турнир на Цитаделата, направен с Герои и Злодеи, участвали в последните годишни награди на фентъзи клуб “Цитаделата”. Това е и първият от двата сблъсъка между фантастиката и фентъзито, които предстоят /другата седмица очакваме битката на Ултрон и Морати/. Сега един срещу друг застават Бъмбълби от “Трансформърс” и Магнус Чейс от “Мечът на лятото”. Това е полуфиналът на героите.
Бъмбълби е скаут на Аутоботите в “Трансформърс” и техен лидер в новата анимационна поредица “Роботи под прикритие”. Макар да не е от най-големите трансформъри, той е много опасен и сръчен боец, има борбен характер и Искра /това, което е душа на роботите от Кибертрон/ на истински герой. Бъмбълби не се е поколебавал да се изправя срещу врагове като Мегатрон и учителя му Падналия, като е изигравал роля в падението и на двамата. В първия кръг от нашия Турнир, той победи самия Терминатор на Арнолд Шварценегер.
Магнус Чейс е новият герой от митологичния свят на Рик Риърдън, син на скандинавския бог Фрей, превърнал се в един от избраните воини на Один. Той върти легендарния Меч на Лятото и с негова помощ се е изправял срещу такива страховити митологични противници като огнения великан Суртур и вълка Фенрир. Във втория Дуел от новия ни Турнир, той надви Томас, беглеца от “Лабиринта”.
Сега един от тях ще стане шампион на Доброто за финала в нашия Турнир. Но кой? Решението е ваше. Гласуването е във “Фейсбук” и продължава до 12.00ч на обед утре.

Оставете отговор