Бъмбълби срещу Кристин

Bumblebee vs Chrstine

Дуелът тази седмица изправя един срещу друг два иконични американски автомобила – Бъмбълби, който се превръща в “Шевролет Камаро” и Кристин, която е обсебен от зъл дух “Плимут Фюри”. Гласувайте кой да спечели до утре в 12.30ч в групата ни във “Фейсбук“!

~ Бъмбълби от “Трансформърс” е един от най-успешните ни участници в рубриката Дуели, като е побеждавал могъщи противници като Терминатора на Арнолд Шварценегер, Магнус Чейс и Нико ди Анджело от книгите на Рик Риърдън, Микеланджело от “Костенурките Нинджа” и кралицата на злите елфи Морати от “Warhammer”, победата срещу която му донесе и турнирна титла от сайта. Единствените му загуби до този момент са идвали от непобедимия в нашите анкети Леголас и Оптимус Прайм, но сега срещу него застава…

~ Кристин от едноименната книга на Стивън Кинг, адаптирана на филм от Джон Карпентър. Това е първият й Дуел в Цитаделата, но от началото на годината досега персонажите на Краля се справят блестящо в анкетните ни битки, като Пениуайз от “То” победи Жокера от “Отряд самоубийци”, а Уолтър от “Тъмната кула” се справи с Дурза от “Ерагон”. Ще донесе ли обаче Кристин хеттрик на Кинг срещу храбрия скаут на Аутоботите?

За да бъде Дуелът още по-интересен, сме избрали да си представите и специална арена, на която битката между трансформъра и призрачната кола се провежда – смразяващото кръвта трасе “Нордшлайфе Нюрбугринг” в Германия!

Оставете отговор