Драматична победа на Бъмбълби срещу Микеланджело

I love Bumblebee

Аутоботът Бъмбълби от поредицата “Трансформърс” стигна полуфиналите в Шампионската Лига на Цитаделата след драматична победа, спечелена срещу Микеланджело, душата на компанията в “Костенурките Нинджа”. Двамата направиха най-интересната битка в анкетите на сайта от началото на тази година.

Още от първите минути на Дуела стана ясно, че ще е много оспорвано, тъй като Бъмбъл и Майки си сменяха водачеството почти непрекъснато. Следобед Бий успя да излезе начело, но костенурката никога не го изпускаше от погледа си, като в крайна сметка обаче не успя да нанесе изпреварващ удар. Бъмбълби спечели с 23 гласа срещу 20 за нинджата и така стана един от четиримата топ шампиони на “Цитаделата”. Негов противник на полуфинала ще е победителят от Дуела следващата седмица, в който един срещу друг се изправят Нико ди Анджело, синът на Хадес от поредицата “Героите на Олимп” на Рик Риърдън и хорър иконата Фреди Крюгер от “Кошмари на улица Елм” на Уес Крейвън.

Този уикенд обаче е за Бъмбълби!

Тагове:  

Един коментар за Драматична победа на Бъмбълби срещу Микеланджело

  • Цитаделата  :

    […] стигна този етап от Турнира, след като спечели трудна победа срещу Микеланджело от “Костенурките Нинджа” с 23 на 20 гласа, докато […]

Оставете отговор