Бурни аплодисменти за “Звездата на Гибелта”

star-of-doom-photospam

За мен беше истинско удоволствие да присъствам на премиерата на “Звездата на Гибелта” – новата книга на Александър Драганов, която беше представена днес в ДК “Средец”. Положителни емоции, много аплодисменти и десетки автографи…и всичко това в една чудесна атмосфера от млади хора и множество читатели, които бяха дошли за уважат автора и да станат част от раждането на неговото ново произведение. Във време, когато културният живот в нашата страна е поставян пред все повече изпитания и предизвикателства това събитие беше като един факел, озаряващ еднотипното битие на културните събития у нас.

В началото на премиерата книгата беше представена от автора и неговият издател – г-н Петьо Русинов, директор на издателство “Иви Пет”. След като ни прочетоха кратък откъс от нея всеки от нас имаше възможност да си я купи. След това се състоя неформална дискусия, в рамките на която присъстващите обсъдиха своите идеи, оценки и дадоха идеи за нови авторски проекти.

А накрая дойде и десертът – вечеря в ресторант “Годзила”, където всички имахме възможност да споделим нашите впечатления от премиерата и да обсъдим възможности за бъдещо сътрудничество. А книжката – нея можем само горещо да препоръчаме.

Новината предаде Искрен Иванов

Един коментар за Бурни аплодисменти за “Звездата на Гибелта”

  • Цитаделата  :

    […] още съшата вечер. Вчера обаче помолих Искрен да напише новината, понеже аз просто не бях в състояние. Не защото е имало […]

Оставете отговор