Бранимир Събев за “Звездата на Гибелта”!

star of doom banner

Бранимир Събев, председател на хорър клуб “Лазарус” и експерт в жанровете на фентъзито и ужаса, даде оценка за новата ми фентъзи книга “Звездата на Гибелта” в най-големия читателски сайт “Goodreads“. Чаках мнението му с голямо нетърпение, тъй като знаех, че харесва предишните ми заглавия “Сказания за Ледената планина” и “Черната корона”, но тази книга все пак има малко по-различен стил. Оказа се, че съм те притеснявал напразно:

Каквито и похвални слова да изрека за Александър, все ще са малко. Това е един чудесен, страхотен роман, събрал в себе си както класическата сила на фентъзито, така и модерен, съвременен уклон. Супер четивна книжка, веднага щом те хване и не пуска, докато не я изчетеш, съчетала в себе си както битки и завладяващи герои, така и хумор, любов и мотивът за изкуплението. С много силен финал и промяна, градация на персонажите, които израстват и стават по-добри във всяко отношение. Роман, който препоръчвам горещо както на феновете на фентъзито, така и на почитателите на жанровата литература. На добрата литература.

Освен това прекрасно ревю, Бранко зае позиция и по трябва да призная приятния за мен спор за това дали новата ми книга е по-добра от предходната, “Черната корона“:

И споровете, дали тази книга е по-хубавата на автора, или предишната, Черната Корона, са ирелевантни. Все едно да питаш някой какво предпочита да яде – пържоли или торта. И двете

Мога само смирено да благодаря за подкрепата. Прочетете ревюто на Бранимир в Goodreads, като кликнете ТУК. Благодаря още и на Сибин Майналовски, също подкрепил книгата с препоръка, че ще допадне на всички почитатели на ” Едингс, Пърси Джаксън, Трасформъри”. За неговото ревю пък кликнете ТУК!

Оставете отговор