Брандън Брейър срещу Деймиън Торн

Brandon vs Damien

Петият Дуел на Цитаделата за 2024-та година се връща в сферата на ужасите, като той обаче и намесва нова тема в рубриката, а именно тази за Апокалипсиса или Края на света. Това е така, защото един срещу друг в битка влизат извънземният нашественик, надарен със силите на Супермен Брандън Брейър от филма “Жив огън” и предреченият за Антихрист Деймиън Торн, такъв, какъвто го видяхме във втората част от поредицата “Поличбата”. Гласувайте за това кой ще победи в този сблъсък до утре в 12.30ч!

В следващите редове ще може да прочетете малко повече за ПРЕТЕНДЕНТИТЕ…

brandon gif

Макар да е надарен със силите на Супермен, младият Брандън Брейър от “Жив огън” идва на планетата Земя не като спасител, а като завоевател, макар първоначално да не знае това. Отгледан като човешко момче, той научава какъв е от послание на извънземния кораб, с който е кацнал в нашия свят като бебе и получава увереност, че е специален и създаден, за да властва. Родителите му опитват да се опълчат срещу него и да го спрат, но се оказва, че силите им по никакъв начин не могат да спрат извънземното момче, наказало ги по най-строгия начин, задето са дръзнали да го предадат.

В предстоящата битка Брандън ще получи шанса да докаже, че наистина е създаден да владее, но противникът му идва с още по-злокобни знамения…

damien 2

Злодеят от филмовата поредица “Поличбата” е дарен с човешкото име Деймиън Торн, но в действителност е митичния Антихрист, злодеят, предсказан да завладее човечеството в Последните времена от историята му. Малцина знаят истината за детето, подхвърлено в семейството на влиятелни политици, но дори някой да я научи, това не му помага, тъй като сатанинските сили на Деймиън го защитават. Във втория филм от поредицата той започва да осъзнава кй е и опитва да се противопостави на съдбата си, преди да се покори на злото, което го е създало.

Но в тази битка Деймиън няма да се изправи срещу отчаяни вярващи, опитващи да избегнат най-страшните пророчества на Библията, а срещу извънземен натрапник, може би дори по-брутален, отколкото е той самият!

Тагове:  

Оставете отговор