Бони Арънс

bonnie arons

Бони Арънс е американска актриса, известна с множество участия във филми на ужасите, като най-запомнящото й участие е превъплъщението й в ролята на демона Валак от филмите за вселената на “Заклинанието“.

Арънс е родена на 9 септември 1960 година. Учи за актриса в Щатите, но за пръв път намира работа в Европа, където участва в реклами и други късометражни филми. През 90-те започва да се снима в комедии и драми, а през 2001 записва кратко, но запомнящо се участие във филма “Мълхоланд Драйв” на прочутия режисьор Дейвид Линч. Същата година Бони изпълнява ролята на баронесата от филма “Дневниците на принцесата”, а през 2009 присъства във хоръра “Отведи ме в ада” на Сам Рейми.

valak conjuring 2

Големият си пробив Арънс прави през 2016 година, когато се появява в ролята на демона Валак от филма на ужасите “Заклинанието 2”. Макар превъплъщението на демонична монахиня да е добавено към сценария в последния момент, то се оказва точното решение, а Бони повтаря ролята си в “Анабел: Сътворение”, “Монахинята” и “Монахинята 2”, като се превръща в може би най-разпознаваемото лице на съвременния хорър. Надяваме се да я гледаме в още продукции и за в бъдеще!

valak wins again

Представена от д-р Александър Драганов

Тагове:  

Оставете отговор