Бейн срещу Зимният войник

Бейн срещу Зимният войник


Author: Darth Sparhawk
Date: 08.05.2014

 photo 9bac8a02-b95e-4a91-a1e5-22950f5adc50_zps9099e2ac.jpg
След култовия Дуел на Локи и Жокера преди месец отново настана време за сблъсък на злодеи от комиксовите вселени на DC и Marvel. Този път един срещу друг застават Бейн от “Черният рицар – Възраждане” и Зимният войник от “Завръщането на първия отмъстител”. Вие решихте кой да спечели!

 photo bane-TDKR-1.jpg
Бейн попари Зимния войник
Само месец след като изгубиха нарочната серия Дуели с Marvel, която направихме DC се върнаха на върха срещу вечния си съперник в новия Дуел на Цитаделата, който изправи злокобния терорист Бейн от “Черният рицар – Възраждане” срещу Зимния войник, неуловимия асасин от “Завръщането на първия отмъстител”. След излизането на втория филм за Капитан Америка, Зимният войник стана любимец на феновете и си спечели сравнения със самия Локи, което ни провокира да импровизираме негов сблъсък срещу Бейн, който спечели нашата класация за Злодей на годината през 2012-та. Човекът, прекършил Батман се оказа способен да смаже дори звезда като Зимния войник.
 photo 61a80efe-c1b8-4bc0-af52-d609b325935f_zpsf49eb869.jpg
Бейн дръпна от самото начало във Facebook, където гласува мнозинството от потребителите ни и въпреки опитът на Зимния войник да направи интрига, в крайна сметка спечели убедително с 24 на 14 гласа. Още по-красноречив бе резултатът на форума, където превърналият се в диктатор на Готъм Бейн спечели с 6-1 срещу горкия Бъки, който дебютира по трудния начин в Дуелите на Цитаделата. Така Бейн направи резултата в тазгодишните битки между персонажите на Marvel и DC 2:2 и спря свободното падане на DC в нашите анкетни битки, което достигна кулминация миналата седмица, когато Деймиън Уейн бе разпилян от Нико ди Анджело. Изиграният от Том Харди персонаж обаче върна нещата в познатото от 2012-та година русло, когато “Черният рицар – Възраждане” спечели всички награди на “Цитаделата”, за които бе номиниран. Ето най-запомнящите се реплики на Бейн от филма, който показва възхода и падението на този най-могъщ враг на Батман.

 

Оставете отговор