Албърт Воландел

albert handsome

Албърт Воландел (до момента неправилно изписван в сайта като Воландер) е плувец от спортната аниме поредица Free! Той е световен рекордьор и се счита за най-сериозното предизвикателство на пътя на Харука Нанасе, главният герой в историята.

Албърт се появава в историята като геймър, който изглежда непобедим на ротативка, където участва в бойна игра, избирайки си персонаж, напомнящ традиционното изображение на Смъртта като забулена в черно фигура, нещо, което намеква за това, че е неумолим в преследването на победата. Когато за пръв път среща Хару на обяд, той се затруднява със задачата да яде с клечки, но само в първите няколко секунди, след което успява да ги овладее. В това време Рин Мацуока, друг плувец от историята, бива предупреден затова, че Албърт, който по националност е швед, може да прекърши съпротивата на всеки, състезавал се срещу него.

albert

Харука Нанасе изпитва на свой гръб това, когато на тренировки влиза в състезание с Албърт. Макар че е един от най-големите таланти в Япония и трудно губи състезания, Воландел го смазва и приключва много преди състезателната дистанция, нещо, което шокира момчето, несрещало досега опонент с такава огромна преднина спрямо него.

albert water

При излизането на първата част от пълнометражния филм Final Stroke, който се очаква да приключи историята в поредицата Free! Албърт е представен като плувец, който има съвършеното тяло за човек в този спорт, с най-добра мускулатура от всички състезатели. Дали това му е гарантирало победата срешу нашите герои, ще разберем с появата на филма в Интернет.

albert

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор