Айчиро Нитори

ai nitori

Айчиро Нитори, по-известен като Ай Нитори, е герой от спортната аниме поредица Free! Той е плувец от отбора на “Самезука”, кухай (по-млад съученик или съотборник, чирак) на  Рин Мацуока и състезател от отбора на “Самезука”.

Ай се запалва по плуването след като вижда начина, по който се състезава щафетата на малките тогава Харука Нанасе, Рин Мацуока, Макото Такибана и Нагиса Хазуки, от които детският тим, в който участва тогава губи състезание. Нитори се мотивира да се занимава сериозно със спорта и стига до училището “Самезука”, където става съекипник на по-големия Рин. Айчиро идолизира Мацуока и винаги го подкрепя, като се притеснява, когато нещата не му вървят. В същото време самият той дава всичко от себе си, но понякога се претоварва и блокира в развитието си, като от този капан го измъква Соске Ямазаки, приятел на Рин, дал му много добри съвети относно тренировките му. В резултат от това Нитори успява да постигне чудесни резултати, като дори влиза в шафета с Рин и Соске. Предпочитаният стил по плуване на Ай е бруст.

ai worried

Като човек Айчиро е много бъбрив и добродушен, но изключително неподреден, което понякога влудява Мацуока. Хироко Уцуми, режисьорката на Free!, коментира, че ако Рин бъде оставен сам, той ще е изолиран и затова е имала нужда от герой, който да разкрие характера му в разговори. Така се появил Ай.

Миналата година не успяхме да представим този чудесен герой, но победата на Free! в анкетата ни за Аниме на годината ни накара отново да се сетим за него и така той се сдоби с биография в секцията ни за Герои.

aichiro

Представен от Александър Драганов

Тагове:  ,

Оставете отговор