Автори подкрепят моята книжка

skazaniq-book

Премиерата на “Сказания за ледената планина” е идущия петък, на 14-ти октомври /от 19:00ч в Книжен Център Славейков, да не забравите/, но доста хора вече си поръчаха книгата предварително и в Интернет се появиха първите отзиви. Заместник-председателят на нашия клуб д-р Искрен Иванов, който по-рано тази година издаде своя книга с политологична насоченост, пише че съм успял да пресъздам “уникалната атмосфера на класическото фентъзи” и “горещо” препоръчва книгата на “всички фенове”. Явор Цанев, издателят на книгата, която е част от култовата поредица “Дракус”, пък нарича сказанията истории, които “обогатяват и допълват” колекцията. Добри думи отново е споделила Силвия Петрова, авторка на “Зеницата на смъртта”, според която в книгата “има всичко, което прави едно фентъзи добро!” и признава, че за нея “Сказания за ледената планина” имат “огромна сантиментална стойност”.  Днес получих поздравления и от още един автор, който уважавам безкрайно – Димитър Цолов, който пише:
“Преполових книжката и продължавам да разлиствам страница след страница – всичко, което може да си пожелае фентъзи-фенът, има вътре – и безпримерна храброст, и зловещи създания, родени сякаш от кошмарите на болен ум – браво, Сашо!!!”
За мен такава подкрепа е затрогваща и ме кара да вярвам, че е имало смисъл да издам на хартия и преработени както трябва специалните и за самия мен “Сказания за ледената планина”. Припомням на онези от вас, които не да присъстват на премиерата, че винаги могат да си поръчат книгата от мен, било на лично съобщение във “Фейсбук” или във форума на сайта, както и на електронната ми поща.

Оставете отговор