Warhammer започват ударно Новата година

warhammer world news

Много добри новини има за феновете на Warhammer по случай новата година! Играчите на популярните бордови игри, дело на майсторите от Games Workshop, са изготвили нови армии за различните фенове на поредицата и така продължават разрастването на сагата. Преди няколко години Warhammer бяха изпаднали в криза, но сега продажбите им растат и те достигат популярността от златните си години.

За верните служители на безсмъртния Император ще има невероятна възможност да играят с нова армия в негова прослава, а именно Златния легион на Adeptus Custodes, неговата най-вярна стража, съставена от бойци, по-могъщи дори от космическата пехота. Те имат нови единици, командири и книга с правила!

Но поклонниците на Хаоса не бива да те притесняват, тъй като те съща имат войска, с която да се изправят срещу новата заплаха, а именно завърналите се Хиляда синове, легионът предатели магьосници, които се кланят на могъщия примарх Магнус Червения. Те ще си имат собствен кодекс с правила, за пръв път в историята си, а в него ще може да откриете стратагеми и телепатични сили, с които да воювате в името на тъмните богове:

И накрая, за феновете на фентъзи вселената, очаквайте боен том за немъртвия магьосник Нагаш и неговите слуги, сред които са и вампирите!

Още сме едва в началото на януари, а 2018-та се очертава да е поредната страхотна година за феновете на Warhammer, най-епичните поредици във фентъзито и фантастиката, създавани някога!

Тагове:  ,

Оставете отговор