Transformers: Scramble City

Transformers_Scramble_City_title_card

Transformers: Scramble City е мъничко видеофилмче, излъчено като отделен епизод от оригиналния анимационен сериал “Трансформърс” в Япония през 1986-та година. Доколкото ми е известно, то е забележително с това, че е първият ексклузивен продукт за Страната на изгряващото слънце, преди аниметата HeadmastersSuperGod Masteforce и Victory. Всъщност, действието в него се развива преди пълнометражния филм с Юникрон, който излиза в Щатите същата година.

Филмчето може да се гледа само от някой, който е запознат с героите от G1. В него се разправя как Оптимус Прайм и Аутоботите му конструират своя град, който има и могъщ закрилник, Метроплекс. Мегатрон, предводителят на Десептиконите, иска да узнае какво има вътре и изпраща Старскрийм да провери, а когато това не помага, пуска могъщите си комбайнъри, като Девастатор, Менасор и Брутикус…

Това филмче не е нещо специално, но аз исках да попълня ревютата си на “Трансформърс” и затова го представям пред нашите читатели. Встрани от това, то среща зрителя с любимите герои от първото поколение и предлага много битки със ставащи все по-големи роботи, като накрая се появява и гиганта Триптикон.

Transformers: Scramble City може лесно да се намери в каналите за видеосподеляния.

Тагове:  

Оставете отговор