Gundam Build Fighters: GM’s Counterattack

new gundam build fighters

Gundam Build Fighters: GM’s Counterattack е малко аниме филмче по поредицата Gundam Build Fighters, което бе пуснато днес в Интернет. То връща зрителите към Сей Йори, Тацуя Юки, Рикардо Фелини и героите от оригиналния сериал, излязъл преди няколко години, като ги потапя в ново вихрено приключение, което продължава само половин час, но за сметка на това те залива с хубави спомени и емоции.

Нилс Нилсен вика своите приятели Рикардо Фелини, Сей Йори, Мао и Тацуя Юки, за да участват в турнир на неговия нов стадион “Яджима”. Бойците се съгласяват, но никой от тях не подозира, че е попаднал в капан. В навечерието на турнира, докато разглеждат новия стадион на Нилс, те са затворени в него, камерите се включват на живо и се появяват новите им врагове – бойците от Гънпла Мафията! Това са хора, които организират нелегални залагания и искат да докажат предимството си, като победят най-големите майстори на терен, който са построили специално за себе си. Сега великите шампиони ще поставят на върхово изпитание уменията си във виртуалната реалност – но в ключовия момент на терена ще се завърне и великият Рейджи…

Сюжетът на Gundam Build Fighters: GM’s Counterattack е на практика извинение, за да видим любимите си герои в битка, но поне на мен това ми стига! Сам се изненадах колко силна носталгия ме обзе по персонажите от аниме, което в крайна сметка гледах не толкова отдавна, в края на миналата година. За мен обаче Сей и Рейджи са много трогателни образи и бе емоционално да ги видя отново. Битките са нарисувани и измислени перфектно, подсилвани от любими тракове от сериала, а крайният резултат е страхотно приключение, което можете и ви препоръчвам да гледате веднага!

Тагове:  

Оставете отговор