Bulfleet

Bulfleet

автор:Razael 

         Bulfleet.com е една от най-първите български масови он-лайн игри. Имам удоволствието да играя bulfleet още от нейната бета версия, която въпреки, че бе претъпкана с бъгове бе много обещаваща. Сега отново играя Bulfleet в пълната й прелест и мога да кажа, че създателите са се постарали.

Bulfleet е разделена на три вселени и както се досещате става дума за космическа стратегия.  Третата вселена разбира се е платена където победителите печелят парични награди(май :)). Първите две вселени са свободни за регистриране и игра. В тях играят хиляди играчи от цяла България.

На кратко какво представлява Bulfleet като gameplay :). Веднага след като се регистрирате и влезете в акаунта да започнете играта си вие разполагате с една планета и минимално количество ресурси. Схемата на планетите и галактиките  е подобна  на тази в Star Kingdoms, но толкова опростена. Тук вашата планета се намира в една от многото звездни системи на дадена галктика. Галактите мисля че бяха някъде около пет но, не съм съвсем сигурен.  На разположение ще имате три вида ресурси за добиване: метал, кристали и газ. Както се досещате кристалите ще са ви нужни предимно за разкриването на нови технологии. Метала за строеж на кораби и сгради. А газта ще ви трябва катогориво :). Можете да колонизирате още четери планети в различни части на вселената н която играете. Важно звено във вашата игра ще са корабите. Ще имате възможност да строите транспортни кораби, скаути, изтребители и въобще всякаква техника от шпионска сонда до звезда на смъртта.  Сградите и корабите се строят за време – както е в почти всяка он-лайн стратегия.

Важно също така е да се присъедините към алианс, който да ви помага и защитава от врагове и пирати (да има и пирати.даже и цял пиратски алианс). Като цяло битките в Bulfleet са доста епични и като цяло много забавни. Мога да говоря за тази забележителна игра още много, но се надявам че тънкостите и подробностите ще ги научите в процес на играта, ако съм ви заинтересувал де 🙂

Оставете отговор