Batman Ninja ще излезе през април

batman ninja

Думите “аниме”, “Батман” и “нинджа” биха привлекли вниманието на повечето фенове, особено споменати в едно изречение, а добрите новини са, че ние вече имаме датата за излизане на новия вълнуващ проект от DC. Анимето Batman Ninja, с което са се захванали някои от топ-авторите и художници в Япония, ще излезе в Интернет на 24 април и на Blue Ray на 8-ми май, а за поръчки вече се появиха играчки на двамата основни антагонисти в историята, Батман и Жокера. Всъщност, ние вече имаме представа и за сюжета на изглеждащата многообещаващо история.

Batman Ninja повежда зрителя на пътешествие през вековете, след като машината на времето, създадена от горила Грод, пренася Черния рицар и неколцина негови съюзници в средновековна Япония – заедно с много от най-големите му врагове. Злодеите поемат контрол като феодални владетели, разделили страната, като Жокера е най-могъщ измежду всички. Без помощта на традиционните си технологии, Батман ще трябва да разчита само на интелекта и съюзниците си, сред които са Жената котка и Робин, за да въдвори ред в Япония и да се завърне в съвременния Готъм.

Може да видите англоезичния трейлър на Batman Ninja:

А също и да си припомните другата анимация, в която Батман е в непривична обстановка – Gotham by Gaslight, където Черния рицар е във викторианска версия на Готъм.

Тагове:  ,

Оставете отговор