“Отмъстителите” с отчаян напън да минат “Аватар” и “Епизод 7”

Avengers

Макар да бе наречен събитието на едно поколение, “Отмъстителите: Краят” доскоро вървеше към това да приключи пътя си в американския и глобален бокс-офис с две калъфки. Филмът изостава с около 50 милиона долара от “Аватар” в глобалния бокс-офис и с около 60 от “Междузвездни войни: Силата се пробужда” в Щатите. През последните седмици, приходите му, макар и завидни за всеки друг хит, започнаха да намаляват до степен, че “Форбс” предвидиха за невъзможно атакуване на челните позиции в исторически план. “Дисни” и стратега на “Марвел” обаче явно няма да се примирят с това и затова пускат филма наново в Щатите – с няколко допълнителни сцени...

Прочетете още

Когато искат да спасяваш света, но ти трябва да си провериш съобщенията…

spidey smartfon

В Интернет излезе още един плакат на Спайдър-мен, който не можехме да не споделим с вас, макар преди това нашите приятели от “Супер Герои България” да го сториха. На него виждаме Спайди излегнал се като пич да си проверява телефона, а вероятно и той като нас очаква излизането на филма 🙂 Ето едно клипче с Мистерио за най-нетърпеливите!

Прочетете още

Магьоснически отговор на Pokemon Go!

buckbeak_2to1.0

Този петък за телефон и таблет излиза играта “Harry Potter: Wizards Unite”, която е магьосническия отговор на Pokemon Go. В нея ще търсите фантастични животни, ще събирате съставки за Отвари и ще нападате крепости, като се придвижвате с устройството си в истинския свят. Като магьосници ще може да избирате измежду професиите на магизоолог, аврор или професор. Създатели на играта са Niantic, направили и Pokemon Go. Вижте трейлър!

Прочетете още

Супер постер и клипчета за Спайдър-мен в Азия

spidey asian

По принцип не се случва толкова често да отразяваме постери, но плакатът на новия “Спайдър-мен” за Азия, който видяхме на страницата на нашите приятели от “Супер Герои България” е толкова хубав, че нямаше начин да не го споделим, а съвсем скоро очакваме и самия филм! Загрейте с тези клипчета, също подготвени за азиатския пазар:

Прочетете още

Себастиян Дарви

book 4

Себастиян Дарви е магьосник от поредицата фенфикове за Албус Потър от Vekin87, която е неканонично продължение на оригиналната поредица “Хари Потър” от Дж. К. Роулинг. Дарви, който по-късно става известен и с прозвището “Дясната ръка на Смъртта”, е основен антагонист в поредицата. На външен вид е неподдържан, с мръсна руса коса и зъбата усмивка.

Себастиян е роден от вещица в град Какос, известен с недобрата си репутация сред вълшебниците...

Прочетете още