Ще съм водещ на събитие за Пърси в сряда!

Pleni Znameto

“Егмонт” организират специално събитие за феновете на Пърси Джаксън в рамките на Софийския международен литературен фестивал за деца и младежи и в партньорство с Аз чета – AzCheta.com. Софийски международен литературен фестивал за деца и младежи се организира от Асоциация „Българска книга“ с финансовата подкрепа на „Културна програма за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 г.“ на Национален фонд „Култура“.

Ако си сред най-запалените фенове на приключенските поредици на Рик Риърдън и вярваш, че знаеш всичко за Пърси и приятели, богове, полубогове и чудовища, то е време да влезеш в битка и да премериш силите си в играта „Плени знамето“! Амброзията за победителите е гарантирана!

Водещи на събитието ще сме Хелия Грекова от Официалната група на българските фенове на Пърси Джаксън и аз, Александър Драганов от “Цитаделата“. Подготвили сме ви 30 въпроса, чрез които ще може да премерите силата на вашите познания за любимите книги. Събитието ще се състои в сряда, от 15:30ч в младежки театър “Николай Бинев” на бул. “Дондуков”, а продължителността му ще е колкото на един учебен час. Може да се запишете официално за него във “Фейсбук“. В рамките на фестивала “Егмонт” са подготвили още събитие за “Хари Потър” което е в петък на същото място и по същото време. Малко по-късно, от 18ч, ще има работилница за творческо писане с писателката Джос Стърлинг, а неделя от 11.30ч ще се проведе дискусия за фентъзи жанра в тийн литературата с Олуин Хамилтън.

Очакваме ви!

Тагове:  

Оставете отговор