“Хасбро” готвят филм за Кибертрон

g1 optimus 2018

Лоренцо ди Бонавентура, продуцентът на филмите от поредицата “Трансформърс” заяви, че “Хасбро” готвят пълнометражен анимационен филм, който ще разкрие пред феновете историята на планетата Кибертрон. По едно съвпадение, което едва ли е случайно, режисьорът на “Бъмбълби” Травис Найт беше споделил, че това е проект, заради който би се върнал в поредицата, макар като цяло да е фокусиран върху авторските си проекти в студио “Лайка”. Планетата Кибертрон се появи в началото на новия филм “Бъмбълби” и кадрите, вдъхновени от класическите дизайни G1 хвърлиха феновете във възторг.

real optimus g1

shockwave real

soundwave real'

Планетата Кибертрон бе главно действащо лице и в “Трансформърс: Последният рицар”, където обаче бе един умиращ свят, обитаван единствено от лудата богиня Кинтеса и нейния зъл пазач. Тогава, тя примами Оптимус и го превърна в злодея Немезис Прайм, чиято съвест бе върната от Бъмбълби и Кейд Йегер. В този ред на мисли, феновете, очакващи филм за Оптимус ще трябва да се заредят с търпение, тъй като ди Бонавентура обяви, че това би бил много труден проект от драматургична гледна точка.

“Ще бъде трудно с Оптимус, той е стоик, винаги прав и не говори много. Ситуацията е малко като с филма за Оби-Уан (от вселената на “Междузвездни войни”). Какво толкова има да се каже за Оби-Уан? Не е лесно”.

Надяваме се поредицата “Трансформърс” да оцелее в съвременния конкурентен Холивуд и да видим още качествени продукции от света на роботите под прикритие! Припомнете си нашия фенклип за първите четири филма от поредицата!

Author: DARTH_SIDIOUS
Date: 24.07.2015

Тагове:  

Оставете отговор