Флашмоб за Хари Потър

potter-flashmob

Съобщение от издателя: 

Внимание, Хари Потър фенове! Присъединете се към нас, за да отпразнуваме заедно завръщането на вълшебния свят на Дж. К. Роулинг в навечерието на премиерата на ХАРИ ПОТЪР И ПРОКЪЛНАТОТО ДЕТЕ!

За почуда на всички мъгъли ще се съберем на софийския еквивалент на улица „Диагон-Али“, за да отбележим повода подобаващо с изненадващ флашмоб! Съветваме ви да не забравяте своите метли, вълшебни пръчки и мантии невидимки – всички те ще ви послужат в честването, а за едно наистина вълшебно преживяване вземете със себе си и книга за четене. Призоваваме ви да споделите магията, като застанете на централно място на ул. „Витоша“ в 18 ч. на 12 октомври, сряда, и прочетете откъс от любимата си книга за момчето магьосник пред очите на нищо неподозиращите минувачи!

След това, в 18.15 ч., ще ви чакаме пред книжен център „Гринуич“ на ул. „Витоша“ 37, за да си припомним приключенията на Хари и да отпразнуваме дългоочакваната осма история за вълшебническия свят. Приготвили сме ви магически изненади и награди, а онези от вас, които искат да се сред първите, които ще се сдобият с българското издание на книгата ХАРИ ПОТЪР И ПРОКЪЛНАТОТО ДЕТЕ, ще могат да го направят точно в полунощ в книжен център „Гринуич“.

Тържествено се кълнем, че ще вършим пакости!

Оставете отговор