“Уорнър” удариха с четири епични трейлъра

Съботният ден от фестивала “Комик-Кон” бе за “Уорнър” и те не разочароваха с представянето си – четири от най-дългоочакваните им филми се сдобиха с трейлъри. Започваме отзад напред с…

Аквамен

Стилна визия, прекрасни ефекти, история позната, но достатъчно интригуваща, за да бъде интересна. Това е стилът на режисьора Джеймс Уон, който той опитва да въведе и във вселената на DC и първите кадри са обещаващи. Неговият колега Дейвид Сандберг според мен се представя дори още по-добре с първия тийзър на “Шазам”, който изглежда точно това, от което “Уорнър” имаха нужда – приятен и свежарски филм за супергерои:

Освен за DC, “Уорнър” отделиха време и на “Хари Потър”, като разкриха визуално интересен трейлър на втората част от поредицата “Фантастични животни”. Сюжетът изглежда типичен за Роулинг, добрите магьосници обичат мъгълите, лошите не, всички са равни, Дъмбълдор е умен и натоварва главния герой с опасна мисия – познати неща. Но важно е изпълнението.

И ако супергероите и магьосниците не ви стигат, идва ред и за първия трейлър на следващия американски филм за Годзила. Много епика, много чудовища, много нещо. Само хората да не бяха толкова много. Все пак се надяваме в тази продукция да има повече кайджу екшън от предишната част.

Като цяло “Уорнър” според мен успяха да засенчат останалите с представянията си. Останалото зависи от това дали самите филми са добри. Това обаче е стара и качествена компания с богат опит, така че има повод за оптимизъм. Ще следим всяка от продукциите в развитие!

 

Оставете отговор