Трансформърс: Роботи под прикритие, бр. 3/2017

transformers_032017_ebu_011500548482.5859

Третият брой от официалното издание на “Трансформърс: Роботи под прикритие” за 2017-та година излезе преди броени дни по разпространителските вериги и по традиция не много след това в “Цитаделата” вече има ревю.

На корицата на новия брой виждаме очарователната Уиндблейд, а подаръкът към него е изненада – на мен ми се падна Фиксит, макар че вече го имах. Така или иначе, никога не е лошо да имате резервен миникон за подарък, затова преминавам към ревюто на съдържанието. В списанието има множество игри за най-малките, които ще изпитат тяхната наблюдателност и съобразителност, а дори да сте по-голям ще се изкушите да ги изиграете и да сверите знанията си в тест пред Бъмбълби! Освен това има информация за Уиндблейд, Октопънч и Гримлок. Именно диноботът е и звездата на комикса в броя.

Всичко започва повреме на сбирка на отряда Аутоботи, ръководен от Бъмбълби. На него Гримлок избеснява без причина и на бърза ръка помита Сайдсуайп, Стронгарм и дори самият Би, като показва унищожителната си сила на динобот. Когато обаче нашите викат за помощ Оптимус Прайм, Грим задига клетката, в която е пленен десептиконът Тъндърбайт и хуква да го носи на някого, който нарича “шефа”. Би и неговият екип ще трябва да разберат какво става…

Комиксът  е много добре нарисуван, атрактивен, интересен и с появата на любим стар враг от телевизионното шоу, така че няма да ви разочарова! За нас остава да чакаме и следващия брой, който ще излезе на 14-ти октомври с подарък-играчка Уиндблейд!

rid mag

Тагове:  

Оставете отговор