Трансформърс: Роботи под прикритие, брой 5

rid5
И така, на сергиите у нас най-после се появи и петият брой от списанието”Роботи под прикритие”, вдъхновено от едноименната анимация. Този път той пристига с играчка на Стронгарм, аутоботката полицайка, която помага в отбора на Бъмбълби.
В началото на броя ни посреща биография на самурая Дрифт и неговите помощници, миниконите Слипстрийм и Джетсторм. Следва съдържание, а подир него идват и първите занимателни игри – “Преброй десептиконите” и “Поглед отблизо”, които ще изпитат вашата наблюдателност.
Следва и основното ястие в изданието, а именно атрактивният комикс. В него отношенията между Бъмбълби, предводителя на героите от “Роботи под прикритие” и Ултра Магнус, който ръководи златния екип от “Трансформърс Прайм”, са обтегнати, тъй като Магнус е решил да запази в тайна част от мисията си и това обижда Би, понеже двамата са приятели и съотборници от много време. Те обаче ще трябва да забравят разногласията си и да спрат опасната десептиконка буфалоид Оувърхед, която планира да построи космомост чак до Кибертрон, родния свят на трансформърите. За целта им е необходим шпионин, който тя не познава и изборът се пада върху шемета Сайдсуайп, който хич го не бива в тази работа…
По средата комиксът е прекъснат от плакат на Стронгарм, а накрая има тестче и отговори на въпросите от игрите. Следващият брой е през ноември и обещава появата на вехиконите и играчка на Фиксит, което означава, че и той ще е задължителен за феновете на “Трансформърс”!

Оставете отговор