Трансформърски приключения

power of primes postershinkansen2

Четвъртият епизод от Transformers – Power of the Primes вече е онлайн, а в същото време успях да наваксам и с 15, 16 и 17 епизод от анимето за влакове роботи Shinkansen и сега бързам да ви ъпдейтна с новините за двата сериала!

Мегатрон намира могъщия Реквием бластер в скривалище, но вътре го чака Оптимус Праймал, познат на по-старите фенове от сериала “Войната на зверовете”. Той пази талисмана от незапомнени времена и няма да го даде без бой – а в това време Викторион, Уиндлейд и Персептор отново са хванати между чука и наковалнята на Динобот и Предакинг. Динамичен епизод от Power of the Primes, който обещава още повече приключения за в бъдеще.

В това време в анимето “Шинкансен” срещаме още нови пилоти на влаковете трансформъри, но основният фокус отново пада между подвизите на Хаято, който трябва да взима трудни решения в битките с чудовища и дори да се справя с болести, а по време на тези си приключения среща и Мику, която е момиче пилот с неподозирани умения, но и тайна слабост. Епизодите са интересни и трогателни, а аз вече чакам да качат 18-тия 🙂

Оставете отговор