“То” продължава да доминира в бокс-офиса

2017 it

Филмът на ужасите “То”, заснет по едноименния роман на Стивън Кинг, продължи да доминира в бокс-офиса и през втория уикенд от излизането си по кината. “То” спечели приходи от 60 милиона долара и лесно задържа първата позиция, като общите му приходи в Северна Америка засега възлизат на 218 милиона долара, а за света – на 371.

“Американски убиец” с Дилън О’Брайън се класира втори при дебюта си на голям екран, като спечели 14,8 милиона долара в Щатите и общо 21 за целия свят. Екшънът изпревари с лекота новия филм на Дженифър Лорънс mother!, който взе едва 7,5 милиона долара и получи отровни отзиви от зрителите.

“Войната за планетата на маймуните” пък дебютира успешно в Китай и спечели 62 милиона долара от прожекциите си по кината в Поднебесната империя. “Спайдър-мен: Завръщане у дома” остана втори, но за две седмици е спечелил над 100 милиона долара в Китай, с което общите му приходи вече възлизат на 861,3 милиона долара. Очаква се след седмица Спайди да изпревари “Пазителите на галактиката 2” в общата класация за годината – те имат само с два милиона в повече.

Един коментар за “То” продължава да доминира в бокс-офиса

  • Alexander  :

    Вече е факт – Спайди изпревари Пазителите на галактиката 2

Оставете отговор