Резюме на филма за Бъмбълби!

bee new concept art

По-подробно резюме на предстоящия да излезе през декември филм за Бъмбълби се появи преди час в Интернет, а като верни фенове на “Трансформърс” ние бързаме да ви го преведем:

Калифорния, 1987-ма година. В малкия град Брайтън Фолс, 17-годишната Чарли Уотсън (в ролята Х. Стейнфилд) мечтае да се измъкне от родния си край. Един ден тя открива стар Фолксваген Костенурка на близката автоморга и започва да го възстановява с обич и внимание. Бързо обаче се оказва, че това не е обикновена стара кола, а извънземен Аутобот на име Бъмбълби. Преди много десетилетия той е бил изпратен да брани човечеството от нашествието на злите Десептикони. Когато обаче агент на име Бърнс (Джон Сина) започва да задава въпроси в малкото градче, Чарли осъзнава, че трябва да помогне на Бъмбълби да се измъкне колкото се може по-скоро. За съжаление на пътя им вече дебне един стар “Плимут” GTX, който преследва жълтия трансформър от доста време и няма да се спре пред нищо…

Поне за мен този сценарий звучи доста добре и като нищо ще се окаже, че този по-малък като мащаб филм ще е по-интересен дори от хитовите продукции на Майкъл Бей. Готино е, че срещу Бъмбъл идва кола с марката на “Кристин”, макар, че моделът е по-нов. Чакаме с нетърпение повече подробности и трейлър!

christine fire

Тагове: