Последни бройки от тиража на легендарен роман

mosta na pticite

Съобщение от Книжен Център Славейков:

Поради големия интерес към разпродажбата на нови англоезични книги миналия уикенд, ще се радваме да поканим и тази събота и неделя – от 16 до 20 часа – желаещите да ни посетят. Цените на всички стотина заглавия на английски вече са още по-ниски, повечето само между 2лв и 5лв! Има и много нови предложения, главно енциклопедии и албуми, както и наличните фантастика и фентъзи, трилър, криминале, ужаси, исторически, комикси, манга, арт албуми, детски книги, книги-игри, книги на немски и т. н.

Отделно, Книжен Център Славейков предлага всичко за Книгите-Игри: класически, нови и англоезични, както и много качествени и евтини плакати по известните заглавия игри и филми.

Този уикенд представяме специално и едни от най-добрите фентъзи романи в света: “Историите на Господаря Ли” на Бари Хюгарт. “Мостът на птиците”, “Легенда за камъка” и “Осем ловки демона” бяха издадени у нас преди около 25 години (по време на златните години на Книгите-Игри 🙂 ) и бързо се превърнаха в легенда. Тъй като никога не бяха преиздадени, е изключително трудно да ги намери човек – но точно тук идва на помощ КЦ Славейков, където в момента се намират последните три пакета от тиража на първия – и напълно самостоятелен роман: “Мостът на Птиците”! Всичките бройки са чисто нови, току-що разопаковани – и на промоционална цена от 10 лева. Приканваме всички фенове – и най-вече тези, които не са имали шанса да прочетат тази невероятна книга – да се възползват от възможността. За много хора – и Ейдриън Уейн специално 🙂 – това си остава най-любимият роман и чудесен пример колко оригинални и силни творби могат да бъдат създавани във фентъзи жанра. “Мостът на птиците” печели и Световната награда за фентъзи в категория “Най-добър роман” за 1985.

Прочетете повече на страницата на събитието ТУК!

Оставете отговор