Под обсада 2

Under Siege 2 Poster

Майсторът на бойните изкуства Стивън Сегал се връща в най-известната си роля, на бившия тюлен и понастоящем готвач Кейси Райбак, за продължението на класическия екшън “Под обсада”, където действието от кораб се пренася във влак.

Райбак е натоварен с грижата за своята племенница, която наскоро е изгубила баща си и се сърди на своя чичо, задето не им е обръщал достатъчно внимание навремето. За да й се извини, Кейси потегля с влака за ваканция, която двамата да изкарат, като пътем се ангажира и да сготви това-онова. За нещастие обаче влакът скоро бива пленен от терористи, подчинени на луд учен, уволнен от ЦРУ заради психическата си нестабилност. Преди да бъде разкаран обаче, той е успял да създаде супероръжие от метереологичен спътник, което може да унищожи със земетръс всяка мишена. Сега, той го насочва към Вашингтон и единственият, който може да го спре е майсторът на бойните изкуства…

Ако сте харесали първият “Под обсада” по всяка вероятност ще ви допадне и втората част, която аз лично предпочитам заради пристрастията си към приключенията с влакове. Филмът е бърз, динамичен и отново демонстрира уменията на сенсей Сегал, който жестоко наказва дръзналите да се изправят срещу него бандити. Финалните сцени са внушителни за деведесетарски екшън. Ако ви хване носталгичната нотка, “Под обсада 2” е перфектният филм, който да ви върне към миналото.

Оставете отговор