Още трейлъри от Супер Боул

babygroot
Този уикенд мозъкът ми бе настроен да мисли само за “Трансформърс”, но всъщност неговият тийзър бе само едно от видеата, пуснати като реклама по време на “Супер Боул”, финалът по американски футбол, приковаващ вниманието на цяла Америка, включително и новия президент Доналд Тръмп. Затова и някои от най-хитовите филми бяха с клипове по време на събитието.

– “Пазителите на галактиката 2” отново с чудесен клип. Лично мен ме грабна музиката – “The Chain” от Fleetwood Mac, която ВВС дълги години използваше за интро на състезанията от Формула 1.

– “Карибски пирати”-вече-не-знам-коя-по-ред-част не ме впечатлиха. Но аз никога не съм бил от големите фенове на поредицата.

– И от “Логан” не съм доволен. Целият клип сякаш лъха на старост, нерадост.

– “Пауър Рейнджърс” вече е много добро. Банално и клиширано, може би, но много добро. Ефектите изглеждат супер и ще има гигантски роботи.

– Това за пръв път го виждам, но изглежда много добро, като ми напомня на нещо средно между “Смъртоносен хоризонт” (заради лафчетата между героите) и “Нещото”. А и Райън Рейнолдс участва, което е плюс.

– Това не е от Супербоул и май е фенско, с кадри от официалния трейлър на Пришълеца, но е направено с вкус и поклон към оригинала, така че ви го пускам като бонус 😉

Оставете отговор