Обещания за Бъмбълби

The-Bumblebee-Movie-Logo

Лоренцо ди Бонавентура, продуцентът на филмите за “Трансформърс”, сподели с феновете на “Хаскон” 2017 плановете за “Бъмбълби”, следващият филм от поредицата. Екипът звучи доста наперен за проекта си, което може и да е за добро. Ето какво казват:

~ Действието в “Бъмбълби” ще се развива през 1986-та година, с всичките “странни прически и музика”. Моят коментар – добър ход, носталгията в момента се котира много, а 80-те години са златен период в историята на Щатите. Справка ще направите довечера, като ви пусна бокс-офиса за уикенда на “То”.
~ Филмът ще е много емоционален и ще опита да уподоби “Извънземното” на Стивън Спилбърг, който също е сред продуцентите на поредицата. Моят коментар – страхотно като цел, но не толкова лесно за постигане. Желая ви късмет!
~ Режисьорът Травис Найт ще смени посоката на Майкъл Бей – също нелоша идея. Аз много харесах “Последният рицар”, но хората в някои части на света искат свеж поглед върху трансформърите.
~ Историята ще е много по-простичка и по-близка до първия филм, отколкото до последните – добре. И това може да спечели феновете, поне в Щатите.
~ Плановете за “Трансформърс 6” не са изоставени… ок, супер 🙂

Аз лично смятам да поживея и да видя. Така както ми звучи, филмът ще е повече трогателен, отколкото епичен. Това може би не е лошо.

Тагове:  

Оставете отговор