Нови снимки на Хот Род от “Трансформърс V”

Transformers-The-Last-Knight-Hot-Rod

Нови снимки на Хот Род, легендарния герой от “Трансформърс”, който ще направи дебюта си във филмовата вселена на Майкъл Бей с петия филм от поредицата, “Последният рицар”, изтекоха в Интернет! Виждаме Хот Род готов за битка, предизвикателен и засилен за скок!
h-rod

Освен него, в Интернет се появиха и кадри, където виждаме Оптимус Прайм и Мегатрон един срещу друг и с извадени мечове. Изглеждат епично!prime vs megatron tf5

“Трансформърс: Последният рицар” излиза по кината в края на юни, като има неофициална информация, че отново ще е дълъг три часа, като предните две части. Това е доста амбициозно и ако се потвърди можем само да се надяваме екипът сценаристи да са ги изпълнили със съдържание.

В същото време засега няма информация да е излизал епизод от “Combiner Force”, третият сезон от “Трансформърс: Роботи под прикритие”, а информацията, че такъв ще е излъчен миналата събота може би е била злополучен опит за първоаприлска шега. Последните данни, които имаме са, че сериалът ще тръгне през май в Германия, надяваме се да се появи и в останалата част от света, която не владее немски. За сметка на това “Железните сираци” от “Мобилни костюми Гъндам” завършиха трагично и феновете на поредицата в сайта не звучат особено доволни. Аз още не съм гледал финала – но след отзивите не изгарям и от нетърпение.

Следете “Цитаделата” за още робоновини!

Тагове:  

Оставете отговор