Нови книги-игри с отстъпка

citadela ledena

Съобщение от Книжен Център “Славейков”:

Книгите-Игри не приключиха съществуването си в края на 90те. През последните няколко години повечето от известните автори пишат и издават нови заглавия. В тази първа по рода си еднократна разпродажба можете да се сдобиете – и то на половин цена – с повечето от тях. Само в Книжен Център Славейков, само този уикенд: петък, събота и неделя, всеки от дните от 16 до 20 часа.

Някои от заглавията в разпродажбата:

Градска вещица + Ловец на таласъми – 6лв (корична цена 11лв); Градска вещица + Ловец на таласъми, специално издание с твърди корици – 10лв (корична цена 20лв)
Най-новата и може би най-добра изобщо книга-игра на Върджил Дриймънд, съчетана с нова книга-игра от Георги Караджов, авторът на книгата-игра за Цар Калоян. Двете истории в този том на Книги-Игри Класика поредицата се развиват в наши дни във Варна и в София: оригинално градско фентъзи с много екшън и хумор.

Пътят на тигъра: Отмъстител – 6лв (корична цена 12лв)
Първото заглавие в епичната фентъзи серия с главен герой Нинджа, което така и не беше издадено у нас през 90те. Абсолютно задължителна книга, ако сте чели някои от останалите заглавия (Узурпатор, Властелин, Завоевател, Пъкъл), а ако не сте – точно с Отмъстител, която си има хубава и завършена история, можете да изпробвате Пътят на тигъра, една от най-добрите и известни преводни поредици изобщо.

Ромски лабиринт – 8лв
Последната книга-игра от първата вълна – или първата от втората вълна! 🙂 Добре написана, уникална и въздействаща, тя ни вкарва в жестокия свят на съвременна София, в който трябва да оцелеем, за да достигнем някой по-добър от десетките възможни завършеци.

Ледената цитадела + Пътуващият цирк – 11лв
Голямото завръщане на Колин Уолъмбъри – с една книга-игра чакана повече от 20 години! Второто заглавие в този том на Книги-Игри Класика поредицата е на Блонд и Уейн, предистория към Асасините на Персия. Книгата е изчерпана отдавна по книжарниците, това са последните налични бройки.

Маймуни срещу Динозаври – 3лв
Новите приказки от 1001 нощ: Коприна в нощта – 7лв
Двете книги-игри на Блонд и Уейн, които единствени са издадени между първата и втората вълна. Характерни са с изцяло тактическа игра – без никакви излишни правила, сметки и зарчета – само избори, като в “Синът на Пустинята”. Много редки, а тиражите им са почти напълно изчерпани.

Плюм речното духче – 6лв (корична цена 12лв); Плюм речното духче, специално издание с твърди корици – 10лв (корична цена 20лв)
А ето и книжка-игра за малките деца, от 3 до 9 години. 🙂 Изданието за първи път е двуезично, на български и английски, за да помага в ученето на езици, а илюстрациите са на всяка страница – рисувани с маслени бои от известен български художник.

Талисманът на смъртта, Смъртоносен лабиринт, Изпитание за шампиони, Кръвта на зомбитата – това са последните заглавия в култовата преводна поредица Битки Безброй (Fighting Fantasy). Тъй като излизат в самия залез на жанра, те са много трудни за намиране. Последната, Кръвта на зомбитата, е издадена съвсем наскоро.

И така – очакваме ви този уикенд отново в Книжен Център Славейков! Как да ни намерите, ако не сте идвали досега: на пл. Славейков номер 7 се намира големият централен безистен, точно срещу фонтана и Макдоналдс. Влизате в него, на малкото вътрешно площадче, и поглеждате вдясно. Ние сме точно до Борсата за Учебници – и срещу Бар Катерина. Няма голям фирмен надпис, но няма и с какво друго да ни сбъркате.

Запишете се за събитието ТУК!

Оставете отговор