Нови клипове за петия “Трансформърс”, “Спайдърмен” и “То”

hot rod tf5

Тази нощ в Щатите се състояха наградите на МТВ за филми и телевизия, което означаваше, че доста трейлъри за интерeсни филми излязоха в Интернет.

В тази публикация подбираме това, което ни се струва най-интригуващо:

~ Хот Род се появи в нов клип за “Трансформърс: Последният рицар”, петия филм от поредицата на Майкъл Бей за роботите под прикритие. В него участват още Марк Уолбърг и легендата сър Антъни Хопкинс, както и още два трансформъра, които изглеждат доста забавни. Пускам ви видеото, към което е добавен и комедиен клип с Оптимус Прайм, както и трейлъра на филма.

 

38DA32F200000578-0-image-a-120_1475016088084

След успеха на “Пазителите на галактиката 2“, които заслужено оглавиха класациите в бокс-офиса, в Интернет се появи ново клипче и за следващия филм от киновселената на “Марвел”, който е за добре познатия и обичан от почти всички фенове Спайдър-мен. Клипчето е супер смешно и върви в комбинация с надъхващ трейлър, който гарантира добро прекарване на времето от зрителя с марка “Марвел” 🙂


IT

Нов тийзър на филма “То” по Стивън Кинг бе сред клиповете, които излязоха неделя в Интернет. Макар и не така впечатляващ като първия, филмът все още изглежда обещаващ:

Тагове:  

Оставете отговор