Лулу Уилсън

Lulu-Wilson

Лулу Уилсън е малка актриса, която обаче вече се и извоювала правото да се нарича ветеран от снимките във филми на ужасите!

Лулу е родена на 5-ти октомври 2005-та година и започва да играе още от три годишна възраст. Тя е участвала в реклами и телевизионни продукции, но придобива слава предимно с ролите си във филми на ужасите. Лулу се появява в първата си подобна продукция през 2014-та година, когато играе дъщерята на полицая Ралф Сарчи в свръхестествения трилър “Избави ни от злото”, заснет по действителен случай. Ролята й е малка, но е трамплин за по-нататъшни успехи.

През 2016-та Лулу печели роля във втората част на филма “Смъртоносна азбука” – “Произходът на злото”, като там играе малко момиче, обсебено от демон. Именно това изпълнение привлича вниманието на специалистите, тъй като е направено с майсторство, което никак не подхожда на дете в такава възраст. По-късно Лулу споделя, че се е стреснала от това колко много специални ефекти са добавени към лицето й, но казва, че по принцип не се плаши от хоръри, а повече се стряска, ако някой изскочи пред нея на живо.

През 2017-та Лулу Уилсън участва във втората част на филма “Анабел”, където има по-традиционна роля, на момиче, което подозира, че нещо не е наред с най-добрата му приятелка, изпълнение, почти обратното на това, което прави в “Смъртоносна азбука”.

Лулу Уилсън е изявила желание да участва в сериала “Stranger Things”, но казва, че когато порасне би искала да бъде автор и сценарист.

Оставете отговор