Започва работата по филма за Бъмбълби

 

bee poster

Макар “Трансформърс: Последният рицар” още да се върти по кината (приходите му към днешна дата са малко под половин милиард долара), продуцентите от “Парамаунт” започнаха работа по следващия филм от поредицата, който е самостоятелна история за Бъмбълби. Актьорът Хорхе Лендънборг-младши, който имаше малка роля в “Спайдър-мен: Завръщане у дома” получи една от главните човешки роли във филма, като ще играе млад механик. Той се присъединява в кастинга към Хейли Стейнфилд, която вече получи главната женска роля.

“Бъмбълби” ще е много различен филм от трансформърите на Майкъл Бей, като според информация, която имаме досега, очакваме да се обърне към стилистиката на първото поколение, излизало на анимация през 80-те години. Очаква се в главният герой да се превръща във “Фолксваген Костенурка” (или “Бръмбар”, както е правилното название), нещо, против което Бей бе твърдо против. Режисьорът Травис Найт също така няма да пътува из целия свят, а ще работи по продукцията в Калифорния, като е получил масивно данъчно облекчение от 22 милиона долара затова. Очаква се историята да има по-малко роботи, но да е по-събрана и стегната.

Макар Майкъл Бей да е човекът, който направи “Трансформърс” една от най-популярните поредици в света, той си спечели доста критики от някои фенове заради по-хаотичните си сценарии. Сега очевидно има смяна на караула, като предстои да видим дали това ще донесе успех. Предвид факта, че филмът за Бъмбълби е встрани от основната сюжетна линия, по-нататък “Хасбро” ще могат лесно да преценят дали трябва да се върнат към похватите на Майкъл или да продължат по новия модел, в зависимост от успеха на филма.

I love Bumblebee

Оставете отговор