“Егмонт” пускат роман от Кара Делевин

Mirror Mirror

Издателство “Егмонт” публикува на книжния пазар романа “Огледалце, огледалце”, литературен дебют на актрисата Кара Делевин, известна с ролите на Лорелин от “Валериан и градът на хилядите планети” и Магьосницата от “Отряд самоубийци”. Жанрът е тийн, а в писането на Делевин е помагала и Роуън Колман.

Шестнайсетгодишните приятели Рижи, Лио, Роуз и Наоми са неудачници, които все още търсят себе си. Животът не е идеален, но музиката и вълнението покрай бандата им Огледалце, огледалце ги сплотяват… Докато един ден Наоми не изчезва мистериозно само за да бъде открита малко по-късно в безсъзнание край реката.

Ще се събуди ли Наоми? Каква – или може би кой – е причината за нейното състояние в момента? И защо Рижи, самообявилият се покровител на групата, не успява да забележи предупредителните знаци?

Докато Роуз се утешава с диви купони, а Лио е обзет от черни мисли, Рижи се заема да разплете случая. Това премеждие ще разкрие най-мрачните им тайни и ще разтърси техния свят. Нищо не може да се върне постарому, защото веднъж счупено огледалото не може да бъде поправено…

Тагове: