Бъмбълби и Оптимус се комбинират в един робот?

bee prime gattai

Бъмбълби и Оптимус Прайм може би се обединяват в един гигантски робот, твърдят фенове, след като този плакат на “Последният рицар” изплува от дълбините на Интернета. Твърди се, че това е официален промоционален материал, а на него ясно виждаме Оптимус, по който има части с цветовете на Бъмбълби. Това накара по-запалените фенове на поредицата да спекулират, че е възможно най-после в игралните филми да видим легендарните комбинации от аниметата за “Трансформърс”. В полза на това твърдение е и фактът, че самият Бъмбъл за първи път в историята си като персонаж стана част от комбайнър в анимацията “Роботи под прикритие”, макар и отделно от Оптимус. Скептиците обаче посочват, че това може да е просто нескопосно направен постер, като твърдят, че такъв е имало и за четвъртата част.

“Трансформърс: Последният рицар” излиза в края на юни, така че по един или друг начин, скоро ще разберем истината. Дотогава остава удоволствието от фенските теории, които се проявяват в подобни снимки и илюстрации.

bee prime

Тагове:  

4 коментара за Бъмбълби и Оптимус се комбинират в един робот?

 • Мирдас  :

  Честно казано би било ако, ако наистина роботите се комбинират!Ако се вгледате в плаката, ще забележите корема че корема на Оптимус е като на Бъмбълби, а самият Прайм е леко наведен, като стойката на любимия ни жълтурко.Но дано филма си го бива и наистина видим как роботи се обединяват.

  • Alexander  :

   много точно наблюдение… дано си прав наистина, ако Бъмбъл и Оптимус се обединят, ще е велико

   • Мирдас  :

    Да не забравяме, че ще бъде великолепно, ако и други роботи се обединяват.Все пак всички са Трансформърс.

    • Alexander  :

     според мен ако се стигне до gattai combination между Бъмбъл и Опти, трябва да има и друг много голям робот. Логичният отговор е Юникрон, но той е твърде голям дори за тях, така че може би ще се появи някой друг… но нямам идея кой

Оставете отговор