Бъмбълби успя да победи и Нико ди Анджело

salute

Бъмбълби, храбрият скаут на Аутоботите от поредицата “Трансформърс”, успя да победи и Нико ди Анджело в Шампионската Лига на Цитаделата и така стигна до финала на Турнира. Това стана в изключително драматична битка, дори по-оспорвана от тази срещу Микеланджело. Трансформърът и синът на Хадес тръгнаха напълно равностойно в Дуела и в първия час от схватката тя вървеше глас за глас. Следобедът Бъмбълби успя да натрупа аванс от около 4 гласа, но Нико го стопи на един, преди Бий отново да дръпне. Точно на финала ди Анджело опита късна атака, но тя дойде малко закъсняла и така Аутоботът успя да спечели с 23 на 21 гласа!

Така Бъмбълби стигна до последния етап от Шампионската Лига на Цитаделата и макар Леголас да е абсолютен фаворит във финала, дори едно второ място може да се възприеме като голяма победа за “Трансформърс”, затова и Бъмбъл получава музикален поздрав от поредицата за роботите под прикритие!

Забележка: Поради настъпването на най-светлия християнски празник Великден следващата неделя, финалът в Шампионската Лига на Цитаделата ще се гласува петък срещу събота.

Оставете отговор