“Анивенчър” среща “Комик-Кон” в София през септември

aniventure 2017

Изтокът среща Запада в едно от най-мащабните събития за годината! След 11 години история, изпълнена с аниме, манга и японска култура, организираният от клуб Nakama фестивал – Aniventure, обединява сили с най-новото за България, но добре познато на всеки фен на комикс културата по света събитие – Comic Con!

В името на възможно най-доброто забавление, очаквайте най-известните Cosplay гости в историята на Aniventure, както и вече традиционните Cosplay и арт конкурси, зони за аниме и манга, k-pop, настолни игри, лекции и панели с чуждестранни гости и много нови за събитието атракции! Първият от редица известни гости е Calypsen cosplay!

Comic Con зоната ще ни срещне с актьори от любими сериали, а цели 2500 квадратни метра ще бъдат отделени за най-голямата гейминг зона правена у нас и подкрепена от OMEN by HP, Desktop.bg, Ozone.bg и Gaming Gear.

Това събитие е уникално за историята на фантастичния фендъм в България, като може би дори надхвърля домакинството ни на фестивала “Еврокон”. На практика нямам думи за да изразя възхищението си от организаторите. Респект!

Запишете се за “Анивенчър Комик-Кон”, който ще се състои на 9-ти и 10-ти септември тази година ТУК!

2 коментара за “Анивенчър” среща “Комик-Кон” в София през септември

  • Найден Петров  :

    Здравеите аз съм колекционер на екшън фигурки на NECA,WWE MATTEL.те през септември ще участват ли?

    • Alexander  :

      здравейте, най-добре попитайте организаторите на страницата на тяхното събитие във “Фейсбук”

Оставете отговор