Анакин и Супермен започват наново Дуелите в Цитаделата!

anakin vs superman

Дуелите в Цитаделата се завръщат този уикенд, като за Гергьовден, ден на войнската храброст, решихме да изправим един срещу друг двама наши любими герои, Анакин от “Междузвездни войни” и Супермен от “Човек от стомана”! Може да подкрепите един от тях, като гласувате във “Фейсбук” до утре в 13:00ч!

АНАКИН е рицарят джедай, който по-късно ще се превърне в Дарт Вейдър. Неговата роля е изпълнена от Хейдън Кристенсен в Епизоди ІІ и ІІІ от “Междузвездни войни”, където той извършва много подвизи, най-големият от които е победата срещу ситския лорд граф Дуку.

СУПЕРМЕН е най-иконичният супергерой в историята на комиксите и емблема на компанията DC. Много актьори са влизали в костюма му, но за новите филми това стори Хенри Кавил в епичния “Човек от стомана”, където Супермен победи жестокия генерал Зод.

И двамата герои са участвали в Дуелите на Цитаделата, като Анакин е постигал победи над съперници като Хари Потър и Пърси Джаксън. Последната му битка (без да броим тези като Дарт Вейдър) преди две години срещу Леголас обаче приключи със загуба. Супермен е побеждавал сина на Анакин, Люк Скайуокър, преди да запише малко конфузни загуби от Тор и Императора на човечеството от Warhammer 40K.

Кой от двамата герои ще намери отново пътя към победата? Решението е ваше!

Оставете отговор