Анакин спечели на фотофиниш

i wanna kiss anakin

Анакин Скайуокър от “Междузвездни войни” спечели победата в инфарктен Дуел със Супермен от “Човек от стомана”, в който двамата герои си разменяха непрекъснато водачеството, а в един момент изглеждаше, че е възможно да има и продължения. Анакин поведе в самото начало, следобед напред дръпна Супермен, вечерта резултатът се изравни, а през нощта Анакин отново излезе напред. Битката продължи и на втория ден, като по обяд резултатът отново беше равен. В крайна сметка Дуелът се реши като в мач по хокей на лед – с “внезапна смърт”, а именно с късен глас в последните минути, който се оказа и решителен. Анакин Скайуокър победи с 33 гласа срещу 32 гласа за Човека от стомана. С този успех рицарят джедай отново става един от топ-героите в “Цитаделата” и показа, че няма нужда от корубестия костюм на Дарт Вейдър, за да печели, а също, че не търпи никакви негативи от имиджа на внук си Кайло Рен, който досега инкасира само загуби, както на голям екран, така и в нашите анкети. Анакин се справи по-добре и от сина си Люк Скайуокър, който преди няколко години загуби точно от Супермен и доказа, че поне в нашия сайт е герой #1 на “Междузвездни войни”!

befunky-collage

2 коментара за Анакин спечели на фотофиниш

  • Мирдас  :

    Тъй като във форума ви не мога да създам тема по един мой сърпове, за който и не мога да намеря и информация реших го напиша като коментар.Обмисляюи ли сте или ще има л дуел на Цитаделата между Нагаш от Уархамър и Кралят Вещер (Не знам защо, но някои хора го наричат Лич) Артас от света на Уаркрафт?Иначе как избирате кои герои да са във дуелите?

    • Alexander  :

      форумът ни е супер бъгав и трябва направо да го махнем, но сърце не ми дава. Дуел между Нагаш и Артас звучи супер на хартия, но за голямо съжаление хамъра няма популярността на крафта у нас, поне не и фентъзи версията. По-късно тази година мислим да има битки с черния крал Малекит и майка му Морати, но кои са съперниците им, предпочитам да запазя в тайна, поне засега.

Оставете отговор